Azime-Orhan Galip Demir Anaokulu
GÜLTEPE MAH. 4568 SK. NO 41 MERKEZEFENDİ / DENİZLİ

VİZYON

VİZYONUMUZ Azime Orhan Galip Demir Anaokulunun Vizyonu; Okul Öncesi Eğitimde güvenilir okul olmak. Gelişimi amaç edinmiş, yüksek donanımlı, üretken çocuklar, güvenilir nesiller yetiştirmek.

MİSYON

MİSYONUMUZ Atatürk İlke ve Düşüncelerini benimsemiş, bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, -Kendini ve Kültürünü bilen -Kendi haklarının farkına varmış, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı, -Yaşadığımız dünyanın tüm canlılara ait olduğunu anlamış ve onu koruyan -Yurt ve dünya sorunlarına duyarlı -Sorumluluk sahibi, üretken bireyler yetiştirmek. Bilimsel düşünceyi ön planda tutan, araştıran, öğrenen, değişime açık Teknolojinin tamamen içinde ve teknolojiyi doğru kullanan, e güvenliğe önem veren, sanat ve sporu hayatından hiç çıkarmayan nesiller yetiştirmek. İyi bir ekip uyumu ile işbirliği içerisinde çalışarak, örnek okul ortamlarında; Karar verme sürecine her çalışanın dahil olabileceği, paylaşılan liderlik kültürünün yerleştiği, iş doyumuna ulaşılan bir okul olmak.

Öğretim Şekli :

MERKEZ